Your Career in Control +

Ben jij een ervaren professional die werkzaam is binnen de logistiek en supply chain? En heb jij in de loop der jaren veel kennis en ervaring opgebouwd die je graag wilt delen? Dan is Your Career in Control + (YCIC+)  een programma wat bij jou past.

YCIC+ voorziet in de ontwikkelbehoefte van ervaren professionals. Door middel van training, coaching en intervisie worden deelnemers gedurende een periode van 12 maanden opgeleid en intensief begeleid. We besteden onder andere aandacht aan zelfinzicht, effectief beïnvloeden, generatieverschillen, leiderschap en coaching, omgaan met verandering en timemanagement. Tevens werken wij met interessante gastsprekers en worden er bedrijfsbezoeken georganiseerd. 

YCIC+ richt zich op medewerkers met een HBO of academisch werk- en denkniveau en minimaal 20 jaar werkervaring. Om jou te ondersteunen tijdens de ontwikkeling start het traject met een assessment inclusief een 360 graden feedback. 

Start programma
In mei 2019 start de volgende groep. Ligt je focus enkel op hard werken? Dan is dit jouw kans om opnieuw aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.

YCIC+ & VIA Academy
VIA Academy verzorgt trainingen, assessments en coaching in de logistiek en techniek. VIA Academy is een zusterorganisatie van VIA Recruitment en VIA Solutions, die zich richten op werving & selectie en interim management in logistieke en supply chain management functies. 

YCIC+ wordt ondersteund door de Europese Unie door middel van het Europees fonds voor regionale ontwikkeling. Zij stellen geld beschikbaar voor projecten die bijdragen aan de ontwikkeling van de Zuid Nederlandse economie. Door deze ontwikkelbijdrage zijn wij erin geslaagd om de investeringskosten voor de eerste groepen zeer laag te houden. 

Wil je meer informatie over YCIC+? In deze flyer leest u meer over de opzet en inhoud van dit programma. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op deze pagina.

Voor meer informatie over YCIC+ kunt u contact opnemen met Inge van Els of Angelique Reiniers. Zij zijn te bereiken op 077-3201320 of via e-mail info@spam-protectviaacademy.nl